5/5 - (1 امتیاز)

چشم چرانی یک نوع بیماری و رفتار ناپسند اجتماعی است که برخی افراد به دلایل مختلف مبتلا به آن می‌شوند. این رفتار شامل نگاه خیره و شهوت‌آلود به افراد نامحرم است که با هدف لذت‌طلبی جنسی و تحریک غریزه‌های جنسی توصیف می‌شود.

بر اساس بررسی‌های روانشناختی، زمانی که چشم چرانی به یک عادت مزمن تبدیل شود و حداقل به مدت شش ماه ادامه پیدا کند، باید این رفتار را یک بیماری روانی و جنسی در نظر گرفت. این بیماری نقطه مقابل بیماری خودنمایی است؛ به این معنا که فرد خودنما از قرار گرفتن در معرض دید دیگران لذت می‌برد، در حالی که چشم چران از تماشا و نگاه به دیگران لذت می‌برد.

تحقیقات نشان داده است که تفاوت در آستانه تحریک جنسی مونث و مذکر باعث می‌شود که خودنمایی در زنان به نسبت بیشتری دیده شود، در حالی که بیماری چشم چرانی در مردان بیشتر شایع است.

احساس بدبینی در رابطه زناشویی و نگرش منفی جامعه تنها جزء پیامدهای چشم چرانی است. به همین دلیل ضروری است که افراد به دنبال راهی برای رهایی از این عادت ناپسند در خود باشند. در این متن به بررسی کامل راه‌های کنترل چشم چرانی می‌پردازیم. همچنین، شما می‌توانید برای ترک این عادت و حل مشکلاتی که از آن ناشی می‌شود، از کمک یک روانشناس بهره بگیرید. برای دریافت خدمات مشاوره فردی می‌توانید کلیک کنید.

راه‌های کنترل چشم چرانی

چشم چرانی متعلق به هر قشر سنی، جنسیتی و مذهبی نیست؛ بلکه می‌تواند بر هر کسی تأثیرگذار باشد. کنترل چشم و نگاه کردن اولاً ممکن است در ابتدا دشوار باشد، اما با اراده قوی، به تدریج آسان می‌شود و فرد می‌تواند اختیار چشمانش را بدست آورد. برای کنترل و کاهش این عادت ناپسند، راه‌های زیر پیشنهاد می‌شود:

1. خودپرهیزی:
هر فرد باید در نظر داشته باشد که تسلیم شدن به غرایز و تمایلات جنسی، با عزت و کرامت انسانی سازگار نیست. خودپرهیزی نشان از قدرت و شرافت فرد است. افرادی که از شهوات انحرافی پرهیز می‌کنند، شخصیت خود را با عدم کنترل چشم چرانی تنزل نمی‌دهند.

2. توجه به مسائل دینی:
توجه به دین و درک آگاهی از نظارت خداوند بر اعمال انسان، می‌تواند از انحرافات جنسی جلوگیری کند. یادآوری نقش خدا در کنترل و پیشگیری از چشم چرانی و امیال شهوانی مفید است. افراد می‌توانند با برقراری ارتباط با خداوند از راهکارهای کنترل چشم چرانی استفاده کنند.

3. آگاهی از آسیب‌های چشم چرانی:
طولانی شدن نگاه‌ها خطرناک است. این نشان‌دهنده این است که چشمان ابزار حسی قوی‌تری هستند و بیشترین تحریکات حسی را دریافت می‌کنند. طولانی شدن نگاه می‌تواند به افسردگی و بدبینی منجر شود.

4. برنامه‌ریزی و تعیین هدف:
تعیین هدف و برنامه‌ریزی دقیق در ذهن می‌تواند کمک کند تا اراده فرد تقویت شود. این هدف‌ها باید قابل دسترس و معقول باشند و باید با مداومت دنبال شوند. اراده فرد باعث می‌شود تا به کمک این برنامه‌ها، عادت چشم چرانی به تدریج کاهش یابد.

5. تقویت اراده:
داشتن اراده قوی و تلاش بسیار، کلید پیروزی انسان‌هاست. انسان با ایمان به اراده خود می‌تواند به موفقیت برسد. استفاده از راهکارهای تقویت اراده می‌تواند در کنترل چشم چرانی موثر باشد.

6. امید به ترک چشم چرانی:
روحیه، امید و تلقین مثبت می‌تواند راهی برای ترک عادت چشم چرانی باشد. افراد باید به خود اعتماد داشته و با اراده و روحیه قوی، به تلاش برای کنترل این عادت

 

تماشاگری جنسی  یا چشم چرانی به معنای تمایل افراد به مخفیانه تماشای افراد برهنه یا در حال انجام فعالیت‌های جنسی یا تعویض لباس است. این افراد از این فعالیت‌ها برای ارضای جنسی خود استفاده می‌کنند و گاهاً به عنوان عاملی برای خودارضایی مطرح می‌شوند.

چشم چرانی، به عنوان یک نوع انحراف جنسی، نشانه ای از اختلالاتی است که نیازمند درمان و رسیدگی است. افراد مبتلا به این اختلال باید به تخصصی متخصص روانشناسی مراجعه کنند تا بتوانند از این مسئله جلوگیری کنند و به خود و دیگران آسیب نرسانند. دکتر داوود نجفی، یک تخصصی متخصص روانشناسی در تهران، با استفاده از روش‌های هیپنوتیزم درمانی، به درمان انحرافات جنسی موفق شده است و نتایج مثبتی را به دست آورده است.

برای تشخیص اختلالاتی همچون تماشاگری جنسی و چشم چرانی، باید به بررسی ویژگی‌هایی همچون تخیلات و امیال جنسی، رفتارهای تحریک کننده جنسی در مواجهه با دیگران، و نحوه عملکرد در مواقع ناگهانی توجه شود.

درمان تماشاگری جنسی با استفاده از روش هیپنوتیزم، یکی از روش‌های موثر و سریع است که به عنوان یک جراحی روانی مؤثر در این زمینه مطرح است. این روش، فرد را به کنترل تمامی رفتارهای جنسی خود ترغیب می‌کند و باعث بهبود عملکرد و روانی شخص می‌شود.

میزان شیوع این اختلالات مشخص نیست، زیرا بسیاری از افراد مبتلا به این مسئله، ممکن است آن را پنهان کرده و به پزشک مراجعه نکنند. اما اغلب، افرادی که به تماشاگری جنسی دچار می‌شوند، آقایان هستند و بسیاری از آنها در رده سنی نوجوانی قرار دارند.

بهترین راه برای درمان این اختلالات، مراجعه به پزشکان و متخصصان مجرب و متخصص در این زمینه است. دکتر داوود نجفی توانا، یکی از بهترین متخصصان در این زمینه است که با تجربه و تخصص خود، افراد را در مسیر بهبود و درمان این مشکلات همراهی می‌کند.