تعریف اختلالات جنسی
اختلالات جنسی مانند همجنس گرایی، همجنس خواهی، سادیسم جنسی و غیره را می توان به نوعی یک ناتوانی جنسی در مقاربت جنسی موفق با شریک جنسی خود تعریف نمود. که از نظر کیفی یک اختلال با اختلال جنسی دیگر متفاوت است. برای مثال فردی که دارای زود انزالی جنسی است ممکن است قادر به مقاربت جنسی باشد.
اما در به رضایت رساندن شریک جنسی خود ناتوان باشد. ولی کسی که به هر دلیلی در هنگام مقاربت در نعوظ جنسی (مردان) ناتوان است این ناتوانی جنسی با ناتوانی در به اوج لذت جنسی رساندن شریک جنسی خود بسیار متفاوت می باشد. انواع اختلالات جنسی عبارتند از: ناتوانی در نعوظ (erection disability) ، اختلالات انزال، مانند زود انزالی، دیر انزالی، بی میلی جنسی، سرد مزاجی جنسی، درد جنسی (واژینیسم)، فوبی جنسی و یا ترس جنسی (ترس از مقاربت که بیشتر مخصوص خانم ها می باشد) و …. .
تعریف انحراف جنسی
انحراف جنسی یک اختلال جنسی است که تمایلات جنسی فرد خارج از چارچوب رابطه جنسی طبیعی باشد. برای مثال تمایلات جنسی همجنس خواهانه (به جز افرادی که دارای نقص جسمانی می باشند)، خود ارضایی، مازوخیسم جنسی یا خود آزاری جنسی، سادیسم جنسی یا دیگر آزاری جنسی، فتیشیزم یا شئ پرستی جنسی (لذت جنسی از پای جنس مخالف و اشیا مرتبط)، حیوان خواهی یا زوفیلیا، کودک آزاری یا پدوفیلیا، مبدل پوشی یا ترنسوتیزم، خود نمایی جنسی یا اگزیبیشنیزم، چشم چرانی یا تماشاگری جنسی یا وویریسم اسکوپوفیلیا و … .
علل اختلالات و انحرافات جنسی
بطور کلی علت همه اختلالات و انحرافات جنسی در صورتی که مشکل جسمانی و پزشکی خاصی وجود نداشته باشد بر میگردد به عوامل روانی و تجربیات تلخ و یا شیرین گذشته فرد. بطور کلی یکی از عوامل مهم اختلالات و حتی انحرافات جنسی عامل افسردگی است (این اظهار نظر با توجه به تجربیات بالینی بسیار زیادی است که تا کنون با افراد مختلفی از این دسته بدست آمده است). به اعتقاد من همانطور که در بخش افسردگی گفته شد افسردگی یک پریشانی روانی است که می تواند هم در رفتار و افکار و احساسات فرد آشکار باشد و یا می تواند بصورت پنهان وجود داشته باشد (مثلا چرا یک فردی که کاملا سرحال و با نشاط است ناگهان میبینیم یکروز بعد خود کشی کرده). بنابراین بسیاری از مشکلات و اختلالات رفتاری و ذهنی در ذهن عامه مردم و حتی شاید بسیاری از متخصصین علوم رفتاری و روانشناسی که آنرا افسردگی نمی دانند اما در واقع علامتی از افسردگی باشد که فرد آن را دارا می باشد. برای مثال فردی که دچار افسردگی است این افسردگی حالات بی حوصلگی، بی حالی، لذت نبردن از زندگی و … و همچنین بی میلی و یا مشکلات جنسی (که فرد آنرا افسردگی نمیداند) را بهمراه دارد. دومین عامل اختلالات و انحرافات جنسی بر می گردد به تجربیات دوران گذشته.تجربیات دوران گذشته در سرنوشت فرد بسیار اثر گذار است. چند مثال برای تفهیم مطلب. پسر بچه چهار ساله ای که در کف اتاق دراز کشیده ناگهان پاهای خواهر خود و ناخن های لاک زده او را می بیند و برایش جذاب و زیبا بنظر می رسد و آن را می بوسد و یا لیس می زند. این پسر بچه چهار ساله در سن سی سالگی با مشکل فتیشیزم و یا پا پرستی که برایش مشکلات زیادی در ارتباط با جنس مخالف فراهم نموده برای درمان مراجعه می کند که علایمی از افسردگی را نیز بهمراه داشت. مردی با همسر خود دچار اختلافات خانوادگی و نزاع می شود. و پس از مدتی مجددا با هم آشتی می کنند. اما پس از آن بطور کلی تمایل جنسی خود را به همسرش از دست می دهد. جالب اینکه پس از مدتی با خانمی آشنا میشود و با او ازدواج می کند بدون هیچگونه مشکلی. اما پس از مدتی مجددا بعد از یک مشاجره و نزاع توان جنسی خود را از دست می دهد. و بسیاری از موارد مشابه دیگر:
پیآمدهای اختلالات و انحرافات جنسی
پیامدهای این اختلالات با توجه به مسایل فرهنگی و شخصیتی و یا به عبارتی از فرهنگی به فرهنگ دیگر و از شخصی به شخص دیگر متفاوت می باشد. بطور کلی پیآمدهای اختلالات و انحرافات جنسی باعث افسردگی و حالات روانی مرتبط با آن ، روابط اجتماعی مختل، فرو پاشی کانون گرم خانواده، و مشکلات کاری ویا آینده ای گنگ و تاریک برای آن فرد می گردد. برای مثال فردی که دارای تمایلات همجنس خواهانه است ممکن است درفرهنگی دچار افسردگی گردد اما درفرهنگ دیگری دچار چنین اختلال عاطفی نگردد. و همینطور در موارد دیگر.
درمان اختلالات و انحرافات جنسی با هیپنوتیزم درمانی (هیپنوتراپی)
تمامی اختلالاتی که منشاء روانی دارند بوسیله هیپنوتیزم یا هیپنوتراپی و مشاوره روانشناسی و روان درمانی قابل درمان میباشند. همچنین همه اختلالات و انحرافات جنسی همچون ناتوانی جنسی، زود انزالی، دیر انزالی و عدم انزال، بی میلی و سرد مزاجی جنسی ،عدم ارگاسم، ترس یا فوبی جنسی، واژنیسم یا درد جنسی، همچنین انحرافات جنسی مانند تمایلات همجنس گرایانه، وسواس جنسی، فتیشیزم جنسی، مازوخیسم جنسی، سادیسم جنسی، و غیره که منشاء روانی دارند نیز قابل درمان هستند. ما در ادامه مطلب هر یک از اختلالات و انحرافات جنسی فوق را بصورت جداگانه و قابل فهم توضیح داده و تشریح خواهیم نمود و برای هر یک از آنها چند نمونه از موارد درمان شده را ذکر خواهیم کرد.
ناتوانی جنسی و هیپنوتیزم درمانی (هیپنوتراپی)
ناتوانی جنسی در مردان به معنای عدم توانایی در نعوظ (سفت شدن آلت یا erection) یا نعوظ ناقص (loose erection) به منظور انجام عمل نزدیکی با شریک جنسی خود می باشد.
علل ناتوانی جنسی می تواند باستثنای عوامل پزشکی، عوامل روانی باشد.عوامل روانی ناتوانی جنسی عبارتند از احساس گناه، افسردگی، خشم نسبت به شریک جنسی خود، استرس و اضطراب زیاد، زود انزالی های مکرر در گذشته، از دست دادن اعتماد به نفس، توهین و تحقیر از سمت شریک جنسی خود، نارضایتی از توانمندی جنسی خود، تمایلات همجنس خواهانه و یا به طور کلی انحرافات جنسی، وغیره می باشد.
شاید هیچ روشی موثر تر و قوی تر از هیپنوتیزم درمانی در درمان اختلالات جنسی از جمله ناتوانی جنسی نباشد. هیپنوتیزم درمانی بهمراه روان درمانی و مشاوره خانوادگی در صورتی که ارتباط موثری با بیماران ایجاد شود، بهترین روش درمان برای این اختلال میباشد.
زود انزالی و هیپنوتیزم درمانی (هیپنوتراپی)
زود انزالی یا انزال زودرس یک اختلال جنسی است که فرد دچار تحریک پذیری بالایی می گردد و در نتیجه قادر به حفظ و نگهداری خود برای یک مدت معین نمی شود .و یا انزال قبل از ارگاسم یا اوج لذت جنسی زن را می توان زود انزالی نامید.اگر این اختلال شدت و مدت اش طولانی باشد در نهایت باعث ناتوانی و بی میلی مرد می گردد و پس از آن سرد مزاجی زن و در آخر افسردگی و مشکلات دیگر را بدنبال خواهد داشت.
زود انزالی می تواند عوامل گوناگونی داشته باشد که از این میان استرس و اضطراب، افسردگی ، خشم و غضب نسبت به همسر ،عدم اعتماد به نفس و دیگر عوامل روانی را می توان نام برد . بساری از مردان با اینکه در گذشته هیچ مشکلی در این زمینه نداشته اند ، به محض آنکه دچار یک مشکل عصبی یا افسردگی می شوند در پی آن دچار مشکل بی میلی جنسی و زود انزالی می گردند که این نشان دهنده ریشه روانی عوامل اختلالات جنسی می باشد .البته یکی از علایم ترک مواد مخدر زود انزالی جنسی استکه جدا از عوامل روانی است و همچنین ارگاسم دیر هنگام زن نمی تواند نشان دهنده زود انزالی یا مشکل مرد باشد.البته گاهی اوقات عوامل جسمانی را هم نباید نادیده گرفت.
بهترین روش درمان، مشاوره به منظور حل مشکلات بین فردی ، روان درمانی و هیپنوتیزم درمانی می باشد. افراد زیادی از این روش درمانی بهره و نتیجه گرفته اند .
دیر انزالی جنسی و هیپنوتراپی
دیر انزالی یا انزال دیر رس یک اختلال جنسی است که فرد معمولا ممکن است به مرحله انزال نرسد و یا بسیار دیر به مرحله انزال برسد. اگر چه بسیاری از افراد به این امر علاقه مند هستند با این حال اگر این مسئله زیاد از حد باشد برای هر دو طرف مشکل ایجاد می کند.
از جمله دلایل این مشکل علاوه بر مشکلات هورمونی و پزشکی میتواند عوامل روانی همچون مشابه با عوامل انزال زود رس باشد. در صد افرادی که دچار اختلال انزال دیر رس هستند بسیار کمتر از اختلال انزال زود رس می باشد.
روش درمانی این اختلال مشابه با اختلال انزال زود رس مشاوره روان شناسی و هیپنوتیزم درمانی می باشد. البته روشهای دیگر درمانی همچون روشهای دارو درمانی هم میتواند بکار گرفته شود. در ضمن در همه زمینه ها ابتدا باید عوامل پزشکی بررسی شود پس از آن روشهای روان شناسی می تواند موثر واقع شود.
بی میلی و سرد مزاجی جنسی و هیپنوتراپی
بی میلی جنسی در مردان و سرد مزاجی جنسی در زنان یعنی عدم تمایل و رغبت شهوانی به جنس مخالف. این تعریف شامل چنین مواردی می شود 1. علی رغم اینکه در گذشته شریک جنسی برای فرد جذابیت داشته است اما در حال حاضر دیگر تمایل ندارد. 2. با اینکه فرد دارای سلامتی جسمانی و هورمونی می باشد و از او تمایل شهوانی و جنسی انتظار می رود با این حال در او تمایلی وجود نداشته باشد. این اختلال باید برای حداقل یک ماه ادامه داشته باشد تا اختلال محسوب شود.
از عمده ترین عوامل بی میلی و سرد مزاجی جنسی عوامل روانی است. این عوامل روانی در مردان عبارتند از افسردگی، مشکلات زود انزالی در گذشته، خشم پنهان یا آشکار نسبت به همسر، احساس گناه، و سرد مزاجی زن که در نهایت باعث بی میلی جنسی مرد شده باشد و غیره. و عوامل روانی در سرد مزاجی زنان عبارتند از درد جنسی (واژنیسم) که در نهایت باعث سرد مزاجی جنسی زن شده باشد، افسردگی، زود انزالی مرد که در نهایت باعث سرد مزاجی زن شده باشد، خشم به همسر خود، احساس گناه، و غیره.
روش درمانی این اختلال مشابه با دیگر اختلالات جنسی و روانی میتواند به وسیله مشاوره روان شناسی و روان درمانی و هیپنوتیزم درمانی (هیپنوتراپی) باشد. موارد زیادی از این روش درمانی استفاده نموده و درمان شده اند.
ترس یا فوبی جنسی و هیپنوتیزم درمانی (هیپنوتراپی)
ترس یا فوبی جنسی به یک حالت روانی اطلاق می شود که در آن حالت زن و ندرتا” مرد از برقراری ارتباط جنسی ( sexual intercourse) یا مقاربت جنسی می هراسد. گاهی اوقات این اختلال یا فوبی به حدی شدید است که مشاهده شده سالها پس از ازدواج هنوز رابطه زناشویی برقرار نمی شود (به وفور مشاهده شده است). گاهی اوقات حتی جراحی صورت می گیرد اما باز این مشکل ارتباط وجود دارد. بسیاری از اوقات پس از مدتی مردی که همسرش چنین مشکلی دارد نیز دچار مشکل جنسی می گردد.
از جمله علل روانی این اختلال خاطرات و تجربیات تلخ گذشته می باشد که عبارتند از: شنیدن خاطرات تلخ دیگران، افسردگی (معمولا چنین افرادی افسردگی می باشند)، مورد هتک حرمت و تجاوز جنسی قرار گرفتن، به تعویق انداختن رابطه زناشویی هنگامی که برقراری ارتباط بلا مانع باشد وغیره. در ارتباط با مردان به این صورت است که مرد نعوظ خود را که تا قبل از ارتباط کامل است به محض نزدیک شدن به دلایل مختلف از جمله استرس و اضطراب از دست می دهد.
روشهای درمانی مشاوره و روان درمانی برای درمان این اختلال و موارد مشابه تقریبا” ناکارآمد است. شاید به این دلیل که هیپنوتیزم قادر به اثر گذاری در ذهن نا هشیار می باشد بهترین روش درمان برای حل مشکل ترس یا فوبی جنسی می باشد.
واژنیسم یا درد جنسی و هیپنوتیزم درمانی (هیپنوتراپی)
واژنیسم یا درد جنسی را به معنی مقاربت دردناک میتوان تعریف نمود.
واژینیسم، درد پنهان بسیاری از زنان و دختران ایرانی است. به علت عدم آگاهی در جامعه، شخص مبتلا، واژینیسم را به صورت نقصی تلقی میکند که فقط خود به آن دچار است و مدام خود را برای آن سرزنش میکند. واژینیسم یک مشکل جسمی – روانی است. یعنی به دلایلی از جمله آموزشهای بازدارنده و سختگیرانه جنسی، تصور اشتباهی از س.ک.س، طی سالیان دراز در شخص شکل میگیرد. این تصورات غلط، نهایتا در هنگام نزدیکی منجر به اسپاسم عضلات واژن و در نتیجه درد و سوزش شدید و ممانعت از ادامه س.ک.س میشود. اسپاسم عضلات، کاملا به صورت ناخودآگاه اتفاق میافتاد و شخص قادر نیست آن را کنترل کند یا جلوی آن را بگیرد.
در حقیقت واژینیسم، واکنش طبیعی شخص مبتلا، به ورود هر جسم خارجی به واژن است. همهٔ ما وقتی انگشتی رو می بینیم که به طرف چشممون داره میاد خودمون رو عقب میکشیم و به نحوی واکنش نشون میدیم، در مورد شخص مبتلا به واژینیسم هم، این موضوع صادق است. به این ترتیب خانمی که تجربهٔ نزدیکی دردناک (یا ورود جسمی به واژن) داشته، وقتی که تلاش میکنه که جسمی رو وارد واژن خود کند، عضلات واژن به طور خودکار، برای جلوگیری از درد واکنش نشان میدهند، بدون اینکه عمدی از جانب شخص در کار باشد. بنابراین اسپاسم عضلات همان چیزی است که موجب درد میشود.
بنابراین واژینیسم ( انقباض غیرارادی مهبل ) یا واژینیسموس عبارت است از انقباض عضلات اطراف واژن. این واکنش کاملا غیرارادی بوده و مانع از ورود هر جسم خارجی حتی انگشت یا تامپون به مهبل می شود. هر گونه تلاش برای دخول موجب دردهای شدید می شود. واژینیسم اغلب علت روانی دارد. دردهای مهبلی در حین دخول یا تلاش برای دخول نه تنها مانع هر گونه دخول می شود بلکه منجر به دور باطلی می گردد که از ترس از درد و انقباض غیرارادی شروع و به درد شدید و عدم دخول ختم می شود. در صورت تشخیص به موقع، درمان آن در بیماران مشتاق به بهبودی امکان پذیر است.
زنان مبتلا به واژینیسم ممکن است به صورت خود اگاه مایل به نزدیکی باشند ولی ناخود آگاه مایلند مانع از ورود آلت تناسلی مرد به داخل بدنشان شوند. زنانی که تعارضات روانی – جنسی دارند ممکن است آلت مردانه را همچون یک اسلحه بپندارند. در برخی موارد درد یا پیش بینی درد در اولین آمیزش سبب واژینیسم میشود. پزشکان اغلب متوجه شده اند که بیشتر این بیماران در محیط های خشک و مذهبی افراطی بارآمده اند که در آنها مسائل جنسی با گناه ارتباط داده می شود. در برخی موارد نیز واژینیسم بازتاب نامطلوب بودن روابط است.
علل واژینیسم
واژینیسم می تواند علل گوناگون داشته باشد از جمله: عفونت مهبلی؛ عدم لزجی مهبل؛ پرده بکارت بسیار ضخیم در دهانه مهبل؛ زایمان؛ رادیوتراپی به عنوان درمان سرطان دهانه رحم؛ فقدان آموزش جنسی، آموزش جنسی سختگیرانه، ترس شدید یا شرم از روابط جنسی، کثیف انگاشتن روابط جنسی.
انواع واژینیسم
اولیه: که هر گونه دخول برای اولین بار را غیرممکن می سازد.
ثانویه: که پس از دوران طولانی روابط جنسی بدون درد و معمولا بعد از یک تجربه ناخوشایند جسمی یا روانی ایجاد می شود. واژینیسم همراه با عدم خونریزی ماهیانه نشانهای است بر مهبل بسیار تنگ که در صورت تشخیص صحیح به اسانی قابل درمان است.
تمایلات همجنس گرایانه و هیپنوتیزم درمانی (هیپنوتراپی)
تمایلات همجنس گرایانه یا همجنس خواهی نوعی انحراف جنسی است که فرد علی رغم سلامت جسمانی به همجنس خود تمایل جنسی پیدا می کند.این تمایلات همجنس خواهانه می تواند یا به صورت افکار وسواس گونه جنسی به همجنس باشد و یا انجام عمل جنسی برای رسیدن به لذت جنسی باشد.
از جمله مهمترین عوامل تمایلات هم جنس خواهانه تجربیات دوران گذشته فرد مانند تجاوز جنسی، تجربیات همجنس بازی توام با کنجکاوی دوران خرد سالی، عدم توانایی در ایجاد ارتباط با جنس مخالف، و متاسفانه نگرش حمایت آمیز و همچنین قانونی جلوه دادن همجنس بازی در بعضی از جوامع و غیره می باشد.
به نظر می رسد که تمایلات همجنس خواهانه تشابه بسیار زیادی با اعتیاد دارد. یک فرد معتاد هم دارای وابستگی روانی و هم جسمانی به مواد مخدر می باشد. در واقع فرایند اعتیاد به این صورت است که فرد معتاد پس از مصرف مواد و اولین تجربه لذت بخش روانی وابستگی جسمانی به آن مواد پیدا می کند. و یک فرد همجنس خواه نیز پس از تجربه هم جنس بازی تغییر و تحولات جسمانی (عادت جسمانی) در او به وجود می آید و پس از آن از نظر روانی در او وابستگی و میل به همجنس بوجود می آید.
درمان: در صورتی که فرد تمایل به درمان داشته باشد به راحتی می توان بوسیله هیپنوتیزم درمانی و مشاوره روانشناسی و روان درمانی تمایلات همجنس خواهانه را از بین برد و تمایل به جنس مخالف را در فرد به وجود آورد.
مطالب مرتبط:
وسواس جنسی و هیپنوتیزم درمانی (هیپنوتراپی)
به اعتقاد من افکار و اعمال وسواس گونه بسیار زیاد هستند. در ارتباط با مسایل جنسی هم افکار و اعمال وسواس گونه زیادی در موارد مختلف وجود دارد که هم می تواند انحراف باشد و هم اختلال. که شاید تفکیک آنها در اینجا اهمیت زیادی برای ما نداشته باشد (البته همه آنچه که در اینجا گفته می شود بر اساس تجربیات بالینی است). انواع وسواس جنسی که از نظر کمیت و کیفیت در افراد متفاوت بسیار متفاوت است. تنوع وسواس گونه در ایجاد ارتباط جنسی با افراد متفاوت از جنس مخالف که پس از آن فرد احساس گناه و ناراحتی و پشیمانی می کند. این افراد گاهی اوقات رابطه را تا حدی پیش می برند ولی پس از آن بدون انجام کاری عقب نشینی می کنند. گاهی اوقات فردی فقط وسواس بیان کلمات جنسی را دارد. انواع دیگر وسواس جنسی، وسواس افکار جنسی در هنگام صحبت با جنس مخالف یا حتی موافق می باشد. یکی دیگر از انواع وسواس جنسی خود ارضایی می باشد و غیره.
یکی از عوامل این اختلال افسردگی است. به هرحال همچون دیگر اختلالات روانی-جنسی، مشاوره روانشناسی و هیپنوتیزم درمانی (هیپنوتراپی) بهترین روش درمان این اختلال می باشند.
شیء پرستی یا پا پرستی جنسی (فیتیشیسم جنسی) و هیپنوتیزم درمانی (هیپنوتراپی):
شیئ پرستی، بت پرستی، پا پرستی (فوت فتیش) یا عضو پرستی و غیره انحراف جنسی است که فرد بوسیله دیدن و لمس کردن آنها از نظر جنسی تحریک و با آنها لذت جنسی می برد. فرد فتیش قادر به لذت بردن و تحریک جنسی از راه طبیعی نیست.
علل این انحراف یا بیماری جنسی بر می گردد به تجربیات گذشته فرد، مثلا” اولین تجربه خوشایند حتی بدون لذت جنسی حتی با محارم و نزدیکان خود. چنین فردی ممکن است در آینده دچار مشکل فتیشیزم شود. غالبا” این افراد از افسردگی و از عدم اعتماد به نفس رنج می برند.
همچون دیگر اختلالات روانی مشاوره و روان درمانی و هیپنوتیزم درمانی می تواند بهترین روش درمانی برای این انحراف باشد. نمونه های درمان شده از این نوع انحراف بسیارند.
مازوخیسم جنسی (خودآزاری ) و هیپنو تیزم درمانی (هیپنوتراپی):
مازوخیسم به معنی آزار و آسیب رساندن به خود می باشد. اما در ارتباط با مسایل جنسی فرد مازوخیست برای لذت بردن جنسی نیاز دارد تا از سمت شریک جنسی خود تا سرحد زخمی شدن و خون آلود شدن آسیب ببیند.
علل مازوخیسم علاوه بر تجربیات گذشته فرد خشم فرو داده شده نسبت به خود می باشد که در واقع با آسیب رساندن به خود احساس آرامش می کند. و در ارتباط با مسایل جنسی با آسیب دیدن از طرف جنس مخالف از رابطه جنسی لذت می برد. البته شریک جنسی فرد مازوخیست حتما” باید فردی با انحراف سادیسم باشد.احتمال می رود که درصد افراد مازوخیست نسبت به سادیست کمتر باشد. این افراد دارای افسردگی نیز می باشند.
روان درمانی و مشاوره روانشناسی و هیپنوتیزم درمانی قوی ترین و سریع ترین روش درمانی برای این اختلال می باشند.
سادیسم جنسی (دیگر آزاری) و هیپنوتیزم درمانی (هیپنوتراپی):
بر خلاف مازوخیسم جنسی، که لذت جنسی از طریق آزار دیدن جنسی از سمت جنس مخالف حاصل می شود، سادیسم جنسی از طریق آزار رساندن جنسی به جنس مخالف لذت جنسی حاصل می گردد. تداوم رابطه این دو بستگی به مازوخیست بودن یکی و سادیست بودن دیگری دارد.
علل سادیسم جنسی همچون مازوخیسم است با این تفاوت که فرد سادیست با اعمال پرخاشگرانه که آن هم ریشه در افسردگی دارد به لذت جنسی می رسد.
درمان سادیسم جنسی همچون مازوخیسم جنسی بوسیله روان درمانی و هیپنوتیزم درمانی امکان پذیر است.
بسیاری از اختلالات و انحرافات جنسی دیگر و هیپنوتیزم درمانی:
اختلالات و انحرافات جنسی زیادی وجود دارد که شاید اهمیت آنها کمتر از اختلالات و انحرافات جنسی که در این سایت بطور جداگانه تشریح شدند نباشد. و دلایل و عللی که باعث این اختلالات و انحرافات می شوند تقریبا” مشابه هم هستند و درمان آنها نیز با روش درمانی تشریح شده در این سایت امکان پذیر می باشد. در اینجا این اختلالات و انحرافات را نام برده و تعریف می نماییم.
انحراف جنسی خود ارضایی(masturbation-ماستربیشن):
این انحراف یک رفتار جنسی انحرافی است که فرد با تحریک جنسی آلت تناسلی خود بصورت خیالی با فردی که دوست دارد شریک جنسی او باشد، سعی در ارضای جنسی خود می نماید.
خود ارضایی جنسی در صورتی که بصورت مکرر انجام بگیرد و وسواس گونه باشد به طوری که فرد نتواند از آن دست بکشد بیماری محسوب می شود و نیاز به درمان دارد.
خود ارضایی برای کسانی که دست یابی به جنس مخالف (طبیعتا” به صورت شرعی) ندارند، در صورتی که کنترل شده باشد (برای مثال هر چند هفته یکبار)، اشکالی ندارد اما باز انحراف محسوب می شود.
انحراف جنسی کودک آزاری (pedophilia-پدوفیلیا):
این انحراف زمانی انحراف محسوب می شود که فرد در تخیلات روانی خود کودک را یک ایده آل جنسی در ذهن خود می پندارد و هنگامی که شرایط مهیا باشد به آن عمل اقدام می ورزد و این یک بیماری روانی است و قابل درمان نیز می باشد. البته کسی که فقط برای یک یا چند بار مرتکب این عمل شود انحراف محسوب نمی گردد. به هر حال این عمل در هر حالت به اعتقاد من جرم محسوب می شود.
انحراف جنسی حیوان خواهی (zoophilia-زوفیلیا):
حیوان خواهی زمانی انحراف محسوب می شود که علی رغم مهیا بودن شرایط روابط جنسی طبیعی برای فرد، با این وجود او در تخیلات خود ارضاء شهوانی با حیوان را ترجیح می دهد. رابطه جنسی با حیوان در صورت مهیا نبودن شرایط رابطه جنسی طبیعی انحراف محسوب نمی شود اما کاری است غیر اخلاقی.
انحراف جنسی مبدل پوشی (transvetism-ترانسوتیزم):
نوعی انحراف جنسی که بیشتر در مردان مشاهده می شود. این دسته از افراد با پوشیدن لباس زنانه و معمولا” پس از آن به خود ارضایی می پردازند که در این صورت هم خود را فاعل و هم مفعول تصور می کنند.
انحراف جنسی چشم چرانی (ویریسم-voyeurism):
نوعی انحراف جنسی که با نگاه کردن و یا دید زدن به جنس مخالف که معمولا” یک عادت یا یک انحراف رفتاری-جنسی است فرد به ارضای شهوانی می رسد. نگاه گذرا با این انحراف کاملا” متفاوت است و انحراف محسوب نمی شود.
انحراف جنسی نمایش گری یا عورت نمایی(exhibitionism-اگزیبیشنیزم):
انحرافی است که فرد با نشان دادن اندام جنسی خود به لذت جنسی می رسد.
انحراف جنسی هرزه گویی تلفنی یا کامپیوتری (scatologia):
انحرافی جنسی است که در آن فرد یا بدون تمایل جنس مخالف و یا با میل و رغبت جنس مخالف به صورت تلفنی از الفاظ و کلمات وقیحانه و جنسی برای ارضای تمایلات شهوانی خود که معمولا” به همراه خود ارضایی است استفاده می نماید.